Contact

Vragen, sparren, brainstormen, overleggen, spiegelen, feedback geven, discussiëren, doorakkeren, pitchen of gewoon koffie drinken… Neem gerust contact met ons op, wij staan voor je klaar.

Onze contactgegevens staan in het oranje kader

Wij heten je van harte welkom op onze kantoorlocaties in  Assen, Groningen of Zwolle.

Visie van In De Basis (waarom wij bestaansrecht hebben)

Wij denken niet in bestaande oplossingen omdat die per definitie achterlopen. Wij geloven dat er altijd succesvollere oplossingen bestaan en dat je daar als organisatie en individu voor moet durven kiezen. En kiezen, dat vraag om lef. Van u en van ons. Durven dromen en niet navelstaren.
Wij houden ervan om het avontuur aan te gaan. Om nieuwe dingen te doen en geïnspireerd te raken. Wij willen graag een A-speler zijn en alleen met toegewijde professionals werken. Een autoriteit zijn op het gebied van Loopbaanadvies& Arbeidsmobiliteit. Mensen en organisaties in beweging brengen. Soms letterlijk. Een stap verder en geen stap terug. De beste zijn in ons vakgebied en u als individu en uw organisatie vitaler, gelukkiger en succesvoller maken.
In De Basis Loopbaanadvies

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.