Werkgevers

In De Basis is voor bedrijven, organisaties en scholen al jaren actief op het gebied van 2e spoor en outplacement. Wij beschikken over een actueel netwerk in Drenthe, Friesland, Groningen en de regio’s Zwolle en Lelystad.

Wij werken met korte lijnen wat betreft de communicatie, zetten Werkervaringsplaatsen in als middel om uw werknemer te laten ‘proeven’ aan de nieuwe werkomgeving en om weer in het arbeidsrimte te komen.

In De Basis werkt en denkt ‘out of the box’ en gaat voor de optimale match tussen uw werknemer en zijn haar nieuwe (droom)baan. Of wij begeleiden uw werknemer richting eigen ondernemerschap. Met als doel dat u en uw werknemer op een prettige manier afscheid kunnen nemen van elkaar en ieder zijn/haar eigen weg gaat.

Het is ook mogelijk om (eerst) te onderzoeken of uw werknemer terug kan in zijn/haar huidige functie of een alternatieve functie binnen uw organisatie. Dit valt onder het traject 1e spoor.

Hoe dan ook, wat uw vraag/wens ook is; wij gaan graag met u persoonlijk in gesprek en op basis daarvan tot een passend voorstel te komen.

“Ik heb Frank leren kennen en we hebben een aantal gesprekken gehad over mijn doelen en ambities. Ik heb de gesprekken als erg prettig ervaren en heb geleerd om bewuster met mijn keuzes bezig te zijn. Daarnaast heeft Frank mij goede tips gegeven over hoe ik mijn ambities waar kan maken. De persoonlijke benadering van Frank heb ik als erg fijn ervaren; hij neemt echt de tijd voor je. Het uurtje rijden had ik er dan ook graag voor over”.