Particulier

In De Basis geeft sinds 2012 passend loopbaanadvies aan mensen van 18-68 jaar. Wij doen dat op een persoonlijke wijze, waarbij we op zoek gaan naar wat er in jou leeft. In De Basis werkt volgens de methode van het transformationeel coachen. Een transformationeel coach kan het bewustzijn vergroten en potentieel bevrijden bij mensen.

Een ‘vaardigheden’ coach coacht deelnemers op beter handelen. Een transformationeel coach leert je om authentiek te zijn, heeft eigen leerpunten op zowel hart-, hoofd- als handenniveau onderzocht en begrepen. In De Basis inspireert zodoende anderen om datzelfde te doen en hun groeipunten op te pakken.

Heb je vragen op het gebied van loopbaan, burn-out, ontslag, studiekeuze of solliciteren? Bel/mail ons voor het inplannen van een afspraak. We starten altijd met een gratis intake/kennismaking. Je bent van harte welkom.

Jacob van de Witte

“Lange tijd heb ik rondgelopen met twijfel of ik nog wel door zou willen gaan met mijn werk als administratief medewerker en wilde dit probleem eens bespreken met een loopbaan coach. Begin 2017 ben ik daarom in contact gekomen met Frank Roelands. Ik had bij de eerste kennismaking al een goed gevoel bij Frank; een open en eerlijk persoon die weet waar hij het over heeft. Frank biedt naast zijn sessies ook een zogenaamde e-portfolio aan. Deze software kun je via hem aanschaffen en gebruiken om jouw persoonlijke gegevens over scholing, diploma’s, werkervaring enz. erin te verwerken om bijvoorbeeld een CV te maken. Deze software bevat ook tests welke door jezelf, maar ook door anderen over jou ingevuld kunnen worden om een compleet beeld van jezelf en jouw mogelijkheden te laten zien. Door samen met Frank Roelands bezig te zijn met het zoeken naar datgene wat jij daadwerkelijk leuk vindt om te doen wordt je je veel bewuster van de mogelijkheden die jij hebt op de arbeidsmarkt. Mede door Frank heb ik de grote stap durven zetten om mijn huidige baan op te zeggen en volledig te gaan voor werk in de transportsector als chauffeur. Ik kan iedereen Frank Roelands aanbevelen als loopbaan coach en -trainer.”